Litt om oss: Vi har flere 10 års internasjonal erfaring med markedsføring / salg av produkter samt programutvikling.

Vi startet opp SKANN Marked AS i 2013 for utvikling av mobil applikasjon for pris-sammenligning i dagligvarehandelen, for Forbrukerrådet, prosjektet ble dessverre nedlagt. Etter flere forespørsler har vi nå utviklet systemer for API integrasjoner og i tillegg til avanserte interaktive bilder i bruk i markedsføring.

API integrasjoner på tvers av mange systemer:

Hvis bedriften din er som de fleste andre, bruker du sannsynligvis mange IT-systemer til spesifikke formål. F.eks. et system for å styre økonomien, et system for nettbutikken, et system for håndtering av forsendelser, et system for å holde styr på kundeforhold og et e-postsystem for å holde oversikt over personlig korrespondanse og avtaler.

Resultatet er at store mengder data samles inn og behandles, men dette gir ikke nødvendigvis større oversikt – tvert imot. Hvis en kunde spør om en ordre, kan det bety at du må gå inn i flere systemer for å kunne svare på kundens spørsmål. Av den grunn kan integrering ved hjelp av API gjøre jobbene enklere.

 

Interaktive bilder:

Ved å studere andres nettsider ser vi at budskapet i flere tilfeller kan gjøres enklere, i form av bilder. Dette vil gjøre enklere å forstå enn ved tekst.
Til dette brukes avansert verktøy for å produsere «interaktive» bilder. Med dette menes at ett bilde av for eksempel ett produkt, som kan bestå av mange deler, splittes opp og kan linkes til flere nettsider samtidig. Dette kan være nyttig i en e-handel, hvor kunden kan med ett «KLIKK» komme til produkt eller deler av dette, uten å måtte lette gjennom flere menyer. Kan også lette søk, da kunden ikke alltid kjenner produktnavnet, de søker etter.

Dette viser vi eksempel på her (www.skann.no) hvor vi deler opp en sykkel i mange deler, i ett bilde, og linker delene hver for seg, opp mot en e-handels plattform.

Vi har egne utviklere som jobber med avanserte tegneprogrammer som gjør at vi er fleksible. Vi kan lage animasjoner, 3D bruksanvisninger, fler språk anvisninger, i tillegg til interaktive bilder.

Vi vil i nært samarbeid med kunden bygge, utforme og opprettholde en kreativ, dynamisk og samspillende organisasjon som ivaretar kundens krav og forventninger via firmaet SKANN Marked AS (Org.nr.: 912549593 NO)
www.skann.no
Gamleveien 1A, 1473 Lørenskog (fra våren 2023)
Ta kontakt med oss på kontakt skjema under, ved interesse, om hva vi kan gjøre for dere.

Ta kontakt ved hjelp av skjemaet:

9176 7550

Hverdager 08:00 – 17:00

E-post: bruk kontakt skjemaet