Tripletex er et smart, komplett og nettbasert økonomisystem med sømløse integrerte moduler. Tripletex har 57 000 kunder, 200 000 brukere, og over 200 ansatte. Les mer på www.tripletex.no  

SKANN Marked har utviklet programmet “SKANN199” hvor vi kobler Tripletex til en rekke API integrasjoner på tvers av mange systemer. Vi har en lav pris som starter på kun 199,- eks.mva pr.mnd. for overføringer av 400 ordre fra ett nettsted. “SKANN199” kan også hente historiske ordre eller andre data fra Tripletex til Excel-365 / Google Sheets eller andre systemer. Gratis support hverdager mellom 08-17.

SKANN199” sender umiddelbart data fra WooCommerce,  etter utført ordre, til Tripletex.

Eksempel API- integrasjoner
Integrert med:

Beregne hva det koster for overføring av ordre fra WooCommerce til Tripletex:

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Automatisk overføring mellom  nettbutikken og Tripletex.

Ordre som kommer inn i nettbutikken via Woocommerce blir sendt direkte til Tripletex. Produkt informasjon sendes mellom nettbutikken og Tripletex.  Fra nettbutikken overføres kundedata til Tripletex. Lager status kan overføres mellom Tripletex og nettbutikken.

Fordeler med vår integrasjon “SKANN199” mot Tripletex:

  • Sende ordre
  • Oppdatere produktinformasjon
  • Sende kundeinformasjon
  • Opprette nye produkter
  • Støtte for e-post Outlook-365 /Gmail
  • Sende data til Excel-365
  • Sende data til Google Sheets

Vi kan også sette inn en tekst hver gang det kommer inn en ordre fra Woocommerce , her kan vi kombinere med felter fra Woocoomerce som normalt ikke kommer med på faktura:

Data sendes mellom WooCommerce og Tripletex

Fra Tripletex kan det hentes ut data som sendes til din Google Sheets

For at vi skal kunne overføre data mellom Tripletex og WooCommerce trenger vi en nøkkel “API” tilgang til begge systemer. Klikk på knappene under som åpner instruks om hvordan dette gjøres. 

Ta kontakt ved hjelp av skjemaet:

9176 7550

Hverdager 08:00 – 17:00

E-post: bruk kontakt skjemaet